Succes på internettet med bl.a. debutsangen "Byen Sover" førte til en række koncerter og interesse fra etablerede pladeselskaber, og i juli 2011 skrev Kesi som 18 årig kontrakt med pladeselskabet Universal, der i august måned 2011 udsendte Kesis første officielle single ”Slem dreng". Samme måned bragte TV 2 et indslag om Kesi, der med pladekontrakten og den hurtige popularitet blev eksponeret i danske medier. Kesi optrådte i 2011 ved en række koncerter, herunder på Skaterscenen ved Roskilde Festival, Distortion og festivallen Sounds 2011. Kesi udgav senere i 2011 singlen "Født I Dag", der var produceret af Benny Jamz fra B.O.C, der desuden også medvirker på singlen. Den 27 Februar 2012 udkom hans debutalbum "Bomber Over Centrum. I 2014 udgav Kesi singlen "Søvnløs", der opnåede en førsteplads på den danske hitliste.