Med følgende begrundelse fik Medina æresprisen til DMA 2016 : ”Det kræver et særligt talent at kunne åbenbare storheden i de simple følelser for os andre. Og det kræver hårdt arbejde gang på gang og hit på hit – igennem et årti – at kunne tage os med helt ind i dine sange. Vi er hos dig, når du synger. Og vi møder livet med dig, når du taler om sorgen, glæden, jalousien og de andre stød, som vi alle sammen får på vores vej. Der er ikke nok kvinder i dansk musik. Men de kvinder, der er her, er som regel fyrtårne, der bevæger og inspirerer os andre. Det gælder ikke mindst dig. Du tør at være sårbar. Du tør at være stærk. Og du har samtidig fået os til at danse som få.” Og apropos hit på hit igennem et årti så er Medina endnu engang klar med en ny stærk single, der fuldt ud lever op til ovenstående flotte ord og fornemme pris. Singlen hedder ”Elsk Mig” og er måske hendes stærkeste melodisk nummer til dato. ”Elsk Mig” er en forløber for et album der kommer til efteråret. Medina mindes sit første møde med kærligheden i ny musikvideo ”Forgabt (Jeg fucking elsker dig)” hedder Medinas nye danske single, som landets ukronede pop-dronning er aktuel med, efter hun i starten af april udsendte singlen samme dag, som hun optrådte med ved TV2’s Zulu Awards 2016. Nu tager hun i musikvideoen til singlen danskerne med tilbage til barndomsbyen Aarhus for at mindes hendes første kærestebrev, første kys og første ”break up”. Disse oplevelser kædes sammen med et blik på Medinas overordnede betragtning af, hvordan en ung pige udvikler sig til en voksen kvinde med egen familie.