Bakkefest '18

6.-7.-8. juli 2018 ved Gilleleje Hallen

Koncert L.I.G.A 2015

Bakkefesten 2015 på Friluftsscenen!

Medina

Med følgende begrundelse fik Medina æresprisen til DMA 2016 : ”Det kræver et særligt talent at kunne åbenbare storheden i de simple følelser for os andre. Og det kræver hårdt arbejde gang på gang og hit på hit – igennem et årti – at kunne tage os med helt ind i dine sange. Vi er hos dig, når du synger. Og vi møder livet med dig, når du taler om sorgen, glæden, jalousien og de andre stød, som vi alle sammen får på vores vej. Der er ikke nok kvinder i dansk musik. Men de kvinder, der er her, er som regel fyrtårne, der bevæger og inspirerer os andre. Det gælder ikke mindst dig. Du tør at være sårbar. Du tør at være stærk. Og du har samtidig fået os til at danse som få.” Og apropos hit på hit igennem et årti så er Medina endnu engang klar med en ny stærk single, der fuldt ud lever op til ovenstående flotte ord og fornemme pris. Singlen hedder ”Elsk Mig” og er måske hendes stærkeste melodisk nummer til dato. ”Elsk Mig” er en forløber for et album der kommer til efteråret. Medina mindes sit første møde med kærligheden i ny musikvideo ”Forgabt (Jeg fucking elsker dig)” hedder Medinas nye danske single, som landets ukronede pop-dronning er aktuel med, efter hun i starten af april udsendte singlen samme dag, som hun optrådte med ved TV2’s Zulu Awards 2016. Nu tager hun i musikvideoen til singlen danskerne med tilbage til barndomsbyen Aarhus for at mindes hendes første kærestebrev, første kys og første ”break up”. Disse oplevelser kædes sammen med et blik på Medinas overordnede betragtning af, hvordan en ung pige udvikler sig til en voksen kvinde med egen familie.

L.O.C.

Få kunstnere har som L.O.C. været både toneangivende og banebrydende siden årtusindeskiftet samtidig med at kunne indtage pladsen som landets mest afspillede kunstner gennem de sidste 10 år på P3. Liam O’Connor albumdebuterede tilbage i år 2001 med ”Dominologi”. Siden da er der røget mange hundrede tusinde albums over disken og horder af loyale fans har fulgt ham gennem tykt og tyndt. Sidste år udsendte rapperen opsamlingen ”Anno XV” med taglinen 10 albums, 15 år, 30 hits, som for alvor understregede hans position som én af de få kunstnere, der med sjælden integritet balancer kunsten mellem kommerciel succes og kontinuerlig kunstnerisk relevans. Hans tidlige albums står i dag blandt grundstenene indenfor dansk hip hop, og hans kommercielle svendestykker, albummerne ”Cassiopeia”, ”XXXCouture” og ”Libertiner”, betragtes i dag som absolutte klassikere.

Kesi

Succes på internettet med bl.a. debutsangen "Byen Sover" førte til en række koncerter og interesse fra etablerede pladeselskaber, og i juli 2011 skrev Kesi som 18 årig kontrakt med pladeselskabet Universal, der i august måned 2011 udsendte Kesis første officielle single ”Slem dreng". Samme måned bragte TV 2 et indslag om Kesi, der med pladekontrakten og den hurtige popularitet blev eksponeret i danske medier. Kesi optrådte i 2011 ved en række koncerter, herunder på Skaterscenen ved Roskilde Festival, Distortion og festivallen Sounds 2011. Kesi udgav senere i 2011 singlen "Født I Dag", der var produceret af Benny Jamz fra B.O.C, der desuden også medvirker på singlen. Den 27 Februar 2012 udkom hans debutalbum "Bomber Over Centrum. I 2014 udgav Kesi singlen "Søvnløs", der opnåede en førsteplads på den danske hitliste.

#Sponsorer 2018

Selskabet Gilleleje Strandbakker
  • Bøgebakken 19B
  • 3250 Gilleleje
  • Telefon: 48 30 23 50
  • E-mail: info@bakkefest.dk