Bakkefest '19

12.-13.-14. juli 2019 ved Gilleleje Hallen

Bakkefest '19

12.-13.-14. juli 2019 ved Gilleleje Hallen

Fredag

AFLYSNING A’TYPISK AFLYST – ALEX AMBROSE AFLØSER

lægger vi ud med WAFANDE & SHAKALOVELESS på friluftsscenen –  Der kan ikke herske nogen tvivl om at der er tale om to af Danmarks allerstærkeste liveartister når Shaka & Wafande til sommer tager sammen på tour.

Begge artister har siden deres respektive gennembrud knoklet, svedt og danset hits ud i alle afkroge af landet.
I en regn af de elskede sange som ”Gi´Mig Et Smil”, ”Tomgang”,”2 Mod Verden” og
”Uartig” blandet med helt ny musik kommer det, med garanti mest energiske show, til at blive en kæmpe fest.

I det store telt følger vi op med ALEX AMBROSE, NOANOABENNY JAMZ & UDE AF KONTROL – Et Kæmpe DJ setup i teltet er endnu engang med til at skabe et brag af en fest!

I Lysthuset Holdes der KABYSSEN RETRO MED DJ KIM – en aften med masser af dansemusik fra 90’erne. 

Selv om det er fredag, kan man stadig godt være smukkest på en søndag. JOEY MOE gæster endnu engang friluftscenen, med kæmpehits som ʺSmukkest På En Søndagʺ, ʺMillionʺog ʺDu’ En Énerʺ har Joey Moe taget os alle med storm med sit unikke talent og fængende popballader. Find danseskoene frem og tag dine venner og din familie med til et festfyrværkeri af en koncert, når Joey Moe træder ind på scenen med sit store band.

Lørdag

starter med Optog igennem byen, derefter opfulgt af den traditionsrige Damefrokost.

I det store telt vil vores måske kommende “husorkester” AT YOUR SERVICE Sørge for at der bliver holdt gang i danskoene. Det fantastiske unge band, underholder hele dagen i teltet. 

Lørdag aften indtager HJALMER friluftsscenen – Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer.

Senere på aftenen følger vi op med SUSPEKT på friluftsscenen – Med seks studiealbums i ryggen har Suspekt markeret sig den ubestridt største gruppe inden for dansksproget hip hop. Vi er meget stolte over at kunne præsenterer SUSPEKT som årets hovednavn.

I det store telt følger vi op med GASBOX – Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband  gennem  tiderne  og  ikke  mindst  Kim  Larsen  til  en  af  de  største  danske  kunstnere nogensinde.

Lys, konfetti og den vildeste koncert er en garanti, med HEDEGAARD på friluftscenen sent lørdag aften.

Søndag

KEGLETURNING VED DET STORE TELT FRA KL. 09.00-20.00

starter vi i traditionen tro med Danmarks største gratis sildebord i det store telt, hvor JOHN MOGENSEN SHOWBAND sætter stemningen i højeste gear lige fra starten.  De afløses efterfølgende af AT YOUR SERVICE – Kom og hør alle de sange du kender, og dem du burde kende. 🙂

i Gilleleje Hallen, har vi som noget nyt har fået mulighed for at afholde en ESPORT event. ODENSE ESPORT kommer og assisterer med afholdelsen af eventet. Vi afslører de nærmere detaljer når vi nærmer os arrangementet. Sæt dagen af allerede nu.

Både lørdag og søndag vil der være Børneland med Gilbjerg FO, samt ansigtsmaling. Anden Anne, Elefanten Frederik, Løven Larry & Pingvinen Palle vil begge dage være på pladsen og uddele gratis slik til børnene.

VI SES TIL BAKKEFEST 2019

Koncert L.I.G.A 2015

Bakkefesten 2015 på Friluftsscenen!

Suspekt

Med seks studiealbums i ryggen har Suspekt markeret sig den ubestridt største gruppe inden for dansksproget hip hop. I 2015 blev blev rapperne Emil Simonsen (Orgi-E / Klamfyr) og Andreas Bai Duelund (Bai-D), samt produceren Rune Rask, for alvor anerkendt for deres bidrag til dansk musik igennem mere end 20 år, da bandet modtog intet mindre end 4 statuetter til Danish Music Awards, blandt for “Årets Live Navn”. En hæder som bandet ikke tager for givet. Emil Simonsen forklarer: Det er et klart mål for os, at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende live shows. Vi glæder os vanvittig meget til, at kunne præsentere det nye materiale. Vores live shows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer på pladerne. I 2017 spillede Suspekt hele tre udsolgte koncerter på nogle af Danmarks største spillesteder i henholdsvis Aalborg, Aarhus og København.

Wafande & Shaka Loveless

Wafande & Shaka loveless SHAKA & WAFANDE PÅ FÆLLES SOMMER TOUR Der kan ikke herske nogen tvivl om at der er tale om to af Danmarks allerstærkeste liveartister når Shaka & Wafande til sommer tager sammen på tour. Begge artister har siden deres respektive gennembrud knoklet, svedt og danset hits ud i alle afkroge af landet. I en regn af de elskede sange som ”Gi´Mig Et Smil”, ”Tomgang”,”2 Mod Verden” og ”Uartig” blandet med helt ny musik kommer det, med garanti mest energiske show, til at blive en kæmpe fest. Med Shaka & Wafande sammen på scenen tegner sommeren 2019 til at kunne blive endnu varmere end i 2018.

Joey Moe

Joey Moe  er  et  af  tidens  største  pop-navne,  som  trækker  tusindvis  af  fans  til  sine  koncerter  landet rundt.  Med kæmpehits som ʺSmukkest På En Søndagʺ, ʺMillionʺog ʺDu’ En Énerʺ har Joey Moe taget os alle med storm med sit unikke talent og fængende popballader.   Find danseskoene frem og tag dine venner og din familie med til et festfyrværkeri af en koncert, når Joey Moe træder ind på scenen med sit store band.

#Sponsorer 2018

Selskabet Gilleleje Strandbakker

  • Bøgebakken 19B
  • 3250 Gilleleje
  • Telefon: 48 30 23 50
  • E-mail: info@bakkefest.dk