Hedegaard

Hedegaard har i flere år produceret for danske artister – heriblandt L.O.C., Selvmord, Kato, Lukas Graham, Kesi og Suspekt.

Hans remix “Twerk it like Miley (Hedegaard Remix)” med Brandon Beal featuring Christopher er idag 3x platinum.

Hans uofficielle remix af Snoop Dogg og Dr. Dres hit “The Next Episode” gjorde Hedegaard kendt i Europa. Videoen har mere end 40 millioner views a på YouTube.

Han har også remixed for 50 Cent, Macklemore, Basto, Ludacris, Stromae, Eminem og Rihanna.

I 2012 startede Hedegaard med at producere sine egne tracks, og i sommeren 2013 releasede han “Kysset Med Medina”, hvor den danske rapper Oliver Kesi er featured. Denne sang fik guld.

I 2014 blev “Happy Home” released af Hedegaard og har var Lukas Graham Forchhammer featured. Sangen blev spillet utrolig meget på den danske radiostation P3, og var sat på A rotation på flere andre radiostationer. På streaming og salg lå sangen nr. 1 i adskillige uger i Danmark, og havde i september 2015 haft mere end 31 millioner streams.

Efter en perfomance i det norske talkshow “Senkyeld med Thomas og Harald” blev sangen nummer 1 i den norske iTunes og blev certificeret med 3x platinum på norsk streaming.

I 2014 vandt Hedegaard den danske grammy for “Årets producer” til Danish Music Awards 2014 for hittet “Happy Home”.

I 2015 vandt Hedegaard igen en pris til “Carl Prisen” – denne gang for “Årets mest spillede sang”. “Twerk It Like Miley” med Brandon Beal vandt desuden 3 priser til Danish Dj Awards.

Hedegaard kommer til Bakkefest 2017 – er du klar?