Bakkefest '18

6.-7.-8. juli 2018 ved Gilleleje Hallen

Node

FREMADSTORMENDE NODE ER KLAR MED FORÅSTOUR
5 singler i top 10 på Spotify, over 40 millioner streams og en udsolgt debutkoncert på Lille Vega tidligere på året taler sit tydelige sprog: NODE er det nye store danske urbannavn med relevans og tiltrækning langt udenfor urbanmiljøet.

Der er godt nyt for de mange NODE-fans, som kan begynde at glæde sig til april 2018, hvor den karakteristiske sanger og rapper sammen med sit band besøger de fire største byer.

NODE har en anden sound og tone end de fleste i dansk urban musik. Hans stærke vokal og fortællinger rammer bredt, hvilket manifesteres tydeligt på de forskellige streaming-tjenesters hitlister, hvor NODE siden sin debut har ligget helt i top med singlerne ’De Snakker’, ’Al Fuego’, ’Pakker Bar’, ’Blæst’ og senest ’Gi Mig Det Hele’ fra slut september.

For NODE er musikken den store udvej. Et frirum, hvor intet er forkert. Gennem musikken kan han sige, hvad han mener og føler uden fordømmende blikke. Dette gør, at NODE kan bevæge sig mellem soulens dybe og flydende univers og rappens mere direkte fremtoning.

Om NODE skriver Soundvenue:
Med sin karakteristiske, melankolske vokal, arabiske slang-gloser og fængende omkvæd er Node en af de bedste repræsentanter for afropop-bølgen, der har ramt Danmark de seneste par år.”.

Koncert L.I.G.A 2015

Bakkefesten 2015 på Friluftsscenen!

Selskabet Gilleleje Strandbakker
  • Bøgebakken 19B
  • 3250 Gilleleje
  • Telefon: 48 30 23 50
  • E-mail: info@bakkefest.dk