Bakkefest '18

6.-7.-8. juli 2018 ved Gilleleje Hallen

Toomanylefthands

Det hele startede for 6 år siden, da TooManyLeftHands lavede et vædemål med deres danske DJ- kolleger. De ville udfordre mentaliteten omkring miljøet i elektronisk musik og var sikre på, at de med beslutsomhed og hårdt arbejde kunne nå stjernerne.
Siden da har TooManyLeftHands vokset sig til et imponerende klub-act med en kalender der årligt rummer mere end 150 shows i mere end 30 lande.
TooManyLeftHands har haft mainstage optrædener på Nordens største elektroniske festival Summerburst, i Stockholm og Göteborg, samt et mainroom show på verdens største natklub “Privilege” på Ibiza.
Duoen har et massiv følge i Skandinavien og har vundet priser som “Årets Årets Klub Navn” til DMA og “Årets Danske DJ” til Deejay Awards.
Udover ovenstående priser har TooManyLeftHands modtaget en guldcertificering i Danmark for deres monster hit “Too Young To Die” og har i dag streamet mere mere end 30.000.000 gange på Spotify alene.
2016 og 2017 bød på endnu to år som blev tilbragt non-stop på de danske og i de udenlandske luftlag, hvor tour-kalenderen bl.a. har budt på et udsolgt show på Store Vega, en lukkeoptræden på Smukfests legendariske Bøgescene, samt et headlinershow på Tivoli, Københavns eftertragtede Fredagsrock.
På udgivelsesfronten var 2016 og 2017 ligeledes to gode år for TooManyLeftHands. Her kunne duoen tilføje singlerne “Can’t Get To You”, “Cold Heart” og “Mad For It” til listen af hits, hvoraf især sidstnævnte opnåede stor radiosupport i ind- og udland, bl.a. i form af fast højrotation på svenske P3.
Med en single lige på trapperne, som den første i rækken af flere nye udgivelser, er TooManyLeftHands parate til at løfte barren endnu højere i 2018, både for sig selv og generelt for dansk clubmusik.

Koncert L.I.G.A 2015

Bakkefesten 2015 på Friluftsscenen!

Selskabet Gilleleje Strandbakker
  • Bøgebakken 19B
  • 3250 Gilleleje
  • Telefon: 48 30 23 50
  • E-mail: info@bakkefest.dk