Stand-up & Cocktailparty 2017

Kom til en uforglemmelig aften i Gilleleje Hallen,
med massere sjov, spas, livemusik og cocktails.

Stand-up & Cocktailparty

24. februar 2017 i Gilleleje Hallen.


De 3 komikere Christian Fuhlendorff, Thomas Hartmann samt Simon Talbot kommer til Gilleleje. Oplev dem på skift indtage scenen, med hver deres sæt af skarpe jokes, og vi lover én ting: 100% underholdning! Efter Stand-Up showet bliver der Livemusik og dans med Hit Orchestra samt Cocktail Bar med bartendere håndplukket fra det københavnske barmiljø. Med andre ord "En fantastisk aften med massere sjov, spas, musik og cocktails".

Program:
kl. 18.30 - Dørene åbnes
kl. 19.30 - Christian Fuhlendorff
kl. 20.00 - Thomas Hartmann
kl. 21.15 - Simon Talbot
kl. 22.00 - Hit Orchestra
kl. 02.00 - Tak for i aften & på gensyn næste år!

Christian Fuhlendorff

Christian er i særklasse, når det gælder at tilpasse sig den situation han står i, og underholder dermed altid i øjenhøjde med sit publikum, uanset om han står foran folk fra direktionsgangen eller folkene, der laver det hårde arbejde. Christian Fuhlendorff er med andre ord leveringsdygtig, uanset om man bruger sin dag på at jonglere tal eller høvle gulve. Udover klassisk stand-up laver Christian også rene impro-shows, hvor han skaber comedy på stedet. Hans impro-shows har i mere end 8 år trukket fulde huse på steder som Play og Folketeatret og er en unik oplevelse – hver gang. Det kan han også bookes til, hvis man vil have et show, der både kommer bag på jer – og ham.

Fuhlendorff kunne i foråret 2016 opleves i sit nye one man show “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk?”, der spillede for udsolgte sale rundt i hele landet og fik flotte fem-stjernede anmeldelser.

Thomas Hartmann

Hård, men aldrig grov Thomas Hartmann er et veletableret navn inden for dansk stand-up. Det er de skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer, der er drivkraften i Thomas’ optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og man skal være vågen for ikke at gå glip af noget. Thomas er et levende bevis på, at man sagtens kan være hård i replikken uden at være grov. De som skulle føle sig ramt af ”de skarpe skud”, er dem, der fortjener det! Thomas’ optræden er præget af professionalisme, og han afpasser altid indhold og levering efter publikum.

Simon Talbot

Simon Talbot behøver ingen videre præsentation. Tv-programmer som “Comedy Fight Club”, “Hvor fanden er Herning”, “Bingo Banko”, "Live fra Bremen", velgørenhedsshowene “Comedy Aid” og ikke mindst hans rolle som vært på ”Zulu Awards” har gjort ham til en af landets mest kendte og eftertragtede komikere. Og det med rette, for han gør så absolut den danske comedy scene langt sjovere.
Simons "funny bones" er fremavlet af en irsk far og en jysk opvækst – noget som Simon ynder at spinde lange og fuldblods komiske tråde over. Man kan i det hele taget godt forvente en massiv portion selvironi, når Simon indtager scenen. Intet er hemmeligt, når det kommer til Simon selv. Han gør gerne grin med alt fra sine for korte akillessener til sit mellemnavn Lemming. Ud over ham selv er det skæve observationer af hverdagen, der fylder i Simons shows, og man kan under alle omstændigheder forvente et show, der både har noget for øret og øjet. For Simon bruger i høj grad sin fysik til at understrege det verbale.

Hit Orchestra

LANDETS MEST EKSKLUSIVE ORKESTER
Festen koger, dansegulvet gynger og publikum skråler med på hit efter hit!
Sublime Hit Orchestra fyrer op under festen med en perlerække af de største hits gennem tiden og tager fra første indtælling, publikum med på en fantastisk musikalsk tidsrejse fuld af fest, show, ”syng med”, klap og dans!

Hit Orchestra har ageret som backing orkester for et hav af kendte, danske kunstnere - heriblandt Sanne Salomonsen, Peter A.G, Lis Sørensen, L.I.G.A, Joey Moe, Søs Fenger, Sko & Torp, Anne Dorte Michelsen, Johnny Deluxe m.fl. Samlet på scenen er nogle af landets dygtigste musikere og sangere, som med stor musikalitet, mange års erfaring fra tusindvis af livekoncerter og en sprudlende og smittende spilleglæde, når langt ud over scenekanten.
Copyright 1918 @ Selskabet Gilleleje Strandbakker

Kontakt Os

Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje
Tlf nr.: 48 30 23 50
info@bakkefest.dk
Webdesign af Henrik Wiinberg